Количката Ви е празна.

За покупки на едро и нуждите на Вашият бизнес, моля използвайте контактните форми на магазин: Солинген.bg


Фишер Франция, Резервна ножовка, подходяща за професионален месарски трион, Fischer Spare Blade 32cm for the Fischer Standard Butcher Saw

Фишер Франция, Резервна ножовка, подходяща за професионален месарски трион, Fischer Spare Blade 32cm for the Fischer Standard Butcher Saw

8,50лв.Добави в количката:

  • Модел: 17035-1
  • Произведено от: Fischer BargoinРезервна ножовка, подходяща за професионален месарски трион, ножовката е изработена от шведска стомана!

Технически данни:  Дължина на ножовката: 32 см.

Производител: Фишер Франция (Fischer Bargoin)

Професионалните месари често трябва да се справят с огромни парчета месо, които не могат да отрежат с обикновенните месарарски ножове. За тези ситуации те използват месарски триони, които са чудесни за рязане на големи парчета месо и кости, преди да бъдат обезкостени.

Професионалният месарски трион FISCHER в Американски стил е професионален инструмент с високо качество, който ще улесни вашата работата. Това е мощен инструмент с рамка от неръждаема стомана, която гарантира здравина и издръжливост.

Този професионален трион е снабден с острие от висококачествена шведска стомана. Острието е с дължина 47 сантиметра и може лесно да се подменя, когато е необходимо. Трионът има изключително остри зъби, които осигуряват изключителна ефективност на рязане.

Една от основните характеристики на този американски стил е неговата дръжка. Дизайнът на тази дръжка е изключително ергономичен, което ви позволява да използвате триона комфортно, независимо от това в коя позиция го държите. Той е бял и е фиксиран с нитове.

FISCHER има повече от 150 години опит в производството на кухненски инструменти с високо качество както за професионални, така и за хоби готвачи. Това е френска марка, базирана в град Тиерс, но популярността и високата му репутация се разпространяват в целия свят.Този продукт беше добавен в нашия каталог на неделя 16 май, 2021.

Авторски права © 2021 Солинген.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com