Количката Ви е празна.

За покупки на едро и нуждите на Вашият бизнес, моля използвайте контактните форми на магазин: Солинген.bg


Linder Solingen Super-Arkansas honing stone, Натурален Арканзаски камък за финно и основно заточване на всички видове ножове, Размер на работната площ: дължина 13 см, широчина 7 см, дебелина 2 см, Грит: 240 / 400, Линдер Солинген, Германия

Linder Solingen Super-Arkansas honing stone, Натурален Арканзаски камък за финно и основно заточване на всички видове ножове, Размер на работната площ: дължина 13 см, широчина 7 см, дебелина 2 см, Грит: 240 / 400, Линдер Солинген, Германия

45,00лв.Добави в количката:

  • Модел: 405413
  • Произведено от: LINDER SOLINGENНатурален Арканзаски камък, подходящ за основно и финно заточване на всички видове ножове и режещи инструменти

Изработен е от твърд, натурален Арканзаски камък, подобен на Критския. Осигурява и финалното полиране след всяко Ваше заточване.

Предлага се в картонена кутия, Размер на работната площ: дължина 13 см, широчина 7 см, дебелина 2 см, Грит: 240 / 400

Производител: Линдер Солинген, Германия (Linder Solingen)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна

Заточващите камъни за ножове са едни от най-лесните и достъпни инструменти за поддържане на остротата на режещите инструменти, Вие трябва да знаете че всеки нож, дори и този с най-високо качество, след известно време започва да губи своята острота.

На острието се появяват микродефекти, които са вследствие от употребата на ножа и ако те не се отстраняват периодично, ножът може дори да бъде увреден до степен в която ще бъде по трудно възтановяването му.

В днешно време пазарът предлага огромно разнообразие от инструменти за заточване от камъни до електрически машини за заточване. Но камъните за заточване на ножове получиха най-голяма популярност и широко разпространение.

Японските камъни за ножове не са просто устройства за заточване, а цяла наука и философия, която позволява да поддържате Вашите кухненски ножове в перфектен вид.

Вече всеки може да закупи и да се научи как да ги използва вкъщи.

Тези камъни могат да бъдат направени от естествен или изкуствен материал и да се различават по зърното.

Ако човек подбере правилно „инструментите“ според тези характеристики, тогава 2-3 камъка ще бъдат достатъчни за извършване на почти всяка работа по заточването на ножа - от груба обработка, отстраняване на метал и отстраняване на големи дефекти, до завършване на шлифоване и полиране.

Японските камъни за ножове не са просто устройства за заточване, а цяла наука и философия, която позволява да се поддържате вашите кухненски ножове в перфектен вид.

В този раздел на нашият магазин можете да намерите почти всичко, което може да ви е необходимо за заточване на вашите режещи инструменти.

Нашият магазин предлага широка гама от камъни за заточване с различна зърненост (от 240 до 10 000 зърна) достатъчни за почти всяка операция на заточване.

 Този продукт беше добавен в нашия каталог на четвъртък 09 април, 2020.

Авторски права © 2023 Солинген.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com