Количката Ви е празна.

За покупки на едро и нуждите на Вашият бизнес, моля използвайте контактните форми на магазин: Солинген.bg


Taidea Diamond Grinding Wheel, Качествено точило за заточване на всички видове ножове, включително и керамични ножове с три различни възможности за заточване, Taidea Diamond knife sharpener

Taidea Diamond Grinding Wheel, Качествено точило за заточване на всички видове ножове, включително и керамични ножове с три различни възможности за заточване, Taidea Diamond knife sharpener

36,00лв.Добави в количката:

  • Модел: TG1202
  • Произведено от: TAIDEAКачествено точило за заточване на всички видове ножове, включително и керамични ножове с три различни възможности за заточване.

Удобно и лесно за употреба точило, ръкохватката е с широка повърхност - за максимален комфорт и контрол.

Настолно кухненско точило за грубо, средно и фино заточване на ножове, ергономичен дизайн с неплъзгава основа за стабилна опора върху работния плот при заточване.

Компактно и леко, удобно за използване в домакинството, заведения, или сред природата за ловни и джобни ножове.

Изключително лесно за употреба, подходящо за всякакъв вид гладки ножове, включително и керамични ножове.

Конструкцията на точилото е изцяло изработена от полирана неръждаема стомана, което го прави добре изглеждащо и в същото време лесно за поддържане.

Водещите жлебове улесняват заточването, като насочват острието под предварително зададен ъгъл, така че винаги да получавате същото заточване.

Острието на ножа може да се изтегля през жлебовете и в двете посоки, гумената основа приляга идеално към основната повърхност и по този начин предотвратява нежелано движение на точилото по време на работа.

Три шлифовъчни камъка с три степени на зърненост позволяват идеална острота, Гритове: 360/600/1200

Производител: Taidea Китай (Taidea)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!Този продукт беше добавен в нашия каталог на петък 12 април, 2024.

Авторски права © 2024 Солинген.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com