Количката Ви е празна.

За покупки на едро и нуждите на Вашият бизнес, моля използвайте контактните форми на магазин: Солинген.bg


TAIDEA PROYAN Grit240# Professional Sharpening Stone, Професионален камък за заточване на ножове и други режещи инструменти - БЕЗ НАКИСВАНЕ, камъкът е подходящ за основно и финно заточване, Грит: 240, размер: 20,0 x 7.0 x 1.8 см, TAIDEA

TAIDEA PROYAN Grit240# Professional Sharpening Stone, Професионален камък за заточване на ножове и други режещи инструменти - БЕЗ НАКИСВАНЕ, камъкът е подходящ за основно и финно заточване, Грит: 240, размер: 20,0 x 7.0 x 1.8 см, TAIDEA

49,00лв.Добави в количката:

  • Модел: TP2009
  • Произведено от: TAIDEAЗаточващият камък с грит: 240 премахва метала доста по-активно и в големи количества по време на процеса на заточване. Поради тази причина този заточващ камък е препоръчително да се използва при заточване на силно повредени режещи ръбове или в началните етапи на заточване на много затъпени остриета.

Заточващият камък "Taidea Glass" се характеризира с висока степен на отстраняване на метала и висока чистота. Неговата издръжливост е средно 4-5 пъти по-висока от другите Заточващи камъни с подобна дебелина.

Всичко това се постига чрез факта, че основната част от абразива (алуминиев оксид) е смесен в този камък с фино смляна керамика и фина фракция силициев оксид.

В резултат на това върху работната повърхност на камъка постоянно има както свежи, все още остри зърна, които активно премахват метала, така и вече изтъркани зърна, които осигуряват полиране, поради което заточващият камък работи и се износва по-балансирано и работи по-точно и ефикасно.

Като подложка е използвано закалено стъкло, което придава на камъка по-голяма здравина и устойчивост на микроповреди, възникващи при чест контакт с вода по време на работа.

Стъклото осигурява равнината на работните повърхности и предотвратява изкривяването при намокряне.

Белият корунд е един от най-твърдите минерали в света и е прикрепен към основа от закалено стъкло в камъните от серията "Taida Glass".

Този вид камък се износва много по-бавно от традиционните водни камъни и не е необходимо да се накисва във вода преди употреба (просто се поръсва с вода) и най-важното е, че камъкът може да се използва докрай, защото стъклото не позволява на камъка счупване, дори ако абразивът е няколко милиметра.

Размер на камъка: Едрина: Грит: 240, Дължина: 20.0 см., Широчина: 7.0 см., Дебелина: 1.8 см. БЕЗ НАКИСВАНЕ / САМО СЕ МОКРИ ПО ВРЕМЕ НА УПОТРЕБАТА /

Производител: TAIDEA Китай

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!Този продукт беше добавен в нашия каталог на неделя 07 април, 2024.

Авторски права © 2024 Солинген.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com