Количката Ви е празна.

За покупки на едро и нуждите на Вашият бизнес, моля използвайте контактните форми на магазин: Солинген.bg


Taidea "Stone System", Настолен комплект за заточване, съдържащ три камъка с различен "грит" и зърненост: грит: 240, грит: 1000 и грит: 3000. Към комплекта са включени "ъгъл" за заточване и камък за изравняване, Taidea "Stone System"

Taidea "Stone System", Настолен комплект за заточване, съдържащ три камъка с различен "грит" и зърненост: грит: 240, грит: 1000 и грит: 3000. Към комплекта са включени "ъгъл" за заточване и камък за изравняване, Taidea "Stone System"

122,00лв.Добави в количката:

  • Модел: 402013
  • Произведено от: TAIDEAНастолен комплект от три заточващи камъка за заточване на ножове и всички видове режещи инструменти, произведен от Taidea.

Системата включва 3 броя различни камъка с различен "грит" и зърненост.

Технически характеристики:

1. Камък за грубо заточване: Грит 240, 2. Камък за основно заточване: Грит 1000, 3. Камък за Фино-финално заточване: Грит 3000.

В комплекта са включени "ъгъл" определящ точния градус на заточване и камък за изравняване на неравностите.

Размерът на всеки един от камъните е както следва: Дължина: 18 см., Широчина: 6 см. и Дебелина: 1.5 см. Производител: TAIDEA Китай.

Начин на използване и предпазни мерки при употреба:

Като общо правило, което би трябвало да спазвате е, че никога не се накисват водни камъни с едрина / грит от # 3000 и повече във вода. Водните камъни с едрина над "3000" грит само се "напръскват" с вода. След употреба му оставете камъка да изсъхне добре.

Връщането на камъка в кутията му, докато все още е мокър или влажен ще доведе до влошаване на неговите качества.

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Заточващите камъни за ножове са едни от най-лесните и достъпни инструменти за поддържане на остротата на режещите инструменти, Вие трябва да знаете че всеки нож, дори и този с най-високо качество, след известно време започва да губи своята острота.

На острието се появяват микродефекти, които са вследствие от употребата на ножа и ако те не се отстраняват периодично, ножът може дори да бъде увреден до степен в която ще бъде по трудно възтановяването му.

В днешно време пазарът предлага огромно разнообразие от инструменти за заточване от камъни до електрически машини за заточване. Но камъните за заточване на ножове получиха най-голяма популярност и широко разпространение.

Японските камъни за ножове не са просто устройства за заточване, а цяла наука и философия, която позволява да поддържате Вашите кухненски ножове в перфектен вид.

Вече всеки може да закупи и да се научи как да ги използва вкъщи.

Тези камъни могат да бъдат направени от естествен или изкуствен материал и да се различават по зърното.

Ако човек подбере правилно „инструментите“ според тези характеристики, тогава 2-3 камъка ще бъдат достатъчни за извършване на почти всяка работа по заточването на ножа - от груба обработка, отстраняване на метал и отстраняване на големи дефекти, до завършване на шлифоване и полиране.

Японските камъни за ножове не са просто устройства за заточване, а цяла наука и философия, която позволява да се поддържате вашите кухненски ножове в перфектен вид.

В този раздел на нашият магазин можете да намерите почти всичко, което може да ви е необходимо за заточване на вашите режещи инструменти.

Нашият магазин предлага широка гама от камъни за заточване с различна зърненост (от 240 до 10 000 зърна) достатъчни за почти всяка операция на заточване.Този продукт беше добавен в нашия каталог на понеделник 08 април, 2024.

Авторски права © 2024 Солинген.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com