Количката Ви е празна.

За покупки на едро и нуждите на Вашият бизнес, моля използвайте контактните форми на магазин: Солинген.bg

Поръчки на едро

Здравейте,

Магазин www.Солинген.bg е нашият най-нов проект, който е насочен основно към нашите многобройни клиенти в България и чужбина, магазинът е основно ориентиран към търговци, тоест клиенти със собствени магазини, без значение от това дали са онлайн или офлайн.

Всички наши клиенти ще получават търговска отстъпка, единствено и само след регистрация в сайта: www.Солинген.bg.

След успешната регистрация, член на нашият екип ще се свърже с Вас на посоченият телефон за да бъдат уточнени детайлите, относно точността на въведените от Вас данни за фактура, адрес за доставка, и адрес на обекта.

След успешна регистрация, Вие ще получите информация на посоченият имейл относно Вашата отстъпка и предпочитан метод за заплащане и доставка на продуктите.

ПОКУПКИТЕ ПО ЦЕНИ НА ЕДРО СЕ ОТНАСЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТЪРГОВЦИ СЪС СВОИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ ЗА ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТОВА ДАЛИ ОБЕКТЪТ Е ОНЛАЙН ИЛИ ОФЛАЙН!

Важни факти, които е необходимо да знаете:

Солинген.bg e изключителна собсвеност на фирма "Солинген Онлайн Груп ЕООД" и е със всички запазени права над снимките и текстовете предоставени във сайта!


"Солинген Онлайн Груп ЕООД" е директен доставчик, дистрибутор и представител на фирми от Германия, Франция, Финландия, Русия, Италия, Украйна и Япония.

"Солинген Онлайн Груп ЕООД", ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ "ОПОРА" НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ ВЪВ ВСЯКА БИЗНЕС СИТУАЦИЯ, В ИМЕТО НА ЧЕСТНИЯТ БИЗНЕС!

 

 

 

Авторски права © 2024 Солинген.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com